Coaches relatie-APK

Mark van Breemen

mark-van-breemen-de-relatie-apk

 

“Ik heet Mark en het is mijn passie en gave om de diepte in te gaan met anderen en hen inzicht te geven waar hun groei zit. Daarbij besef ik dat dat soms stuit op weerstand, omdat wij als mensen niet altijd zin hebben om naar onze schaduwen te kijken. En dat is helemaal okay. En ik geloof dat in die pijn en weerstand ook de meeste energie zit om ons leven te transformeren. Het is een soort rioolontstopping, er komt eerst stront uit, maar daarachter zit een zee van ruimte en helder water ;)

Ik ben gediplomeerd coach en heb daarnaast opleidingen gedaan in lichaamsgerichte (trauma)therapie, omdat uiteindelijk ons lichaam een schitterende bron is van allerlei sensaties. Het is daarom zo jammer als veel mensen alleen in hun hoofd zitten en een toeschouwer van het leven zijn. . Teveel om te vertellen eigenlijk.

 

 Het liefste geef ik de relatietraining in groepverband of in op maat gemaakte therapiesessies, waarbij ik samen met Karina jou en jullie levensvreugede probeer aan te steken. We wonen in een fraaie oude boerderij in het idyllische Drentse Westdorp, waar we onze workshops en individuele sessies geven.

 

Ik heb veel ervaring met het thema mannelijkheid en vrouwelijkheid. Het is mijn streven om vooral mannen meer te verbinden met zichzelf. Om hun gevoel te stimuleren zodat ze krachtiger in het leven én in hun relatie te staan. Hoe ik dat aanpak en waar ik me op richt, kun je lezen op mijn eigen website." 

 

Bekijk mijn website

KARINA DIEMER-VAN BREEMEN

 

“Mijn naam is Karina, gelukkig getrouwd met mijn mooie man Mark. Tevens gek op mijn drie prachtige kinderen Tara, Thomas & Runa Mae. Mijn missie is om het bewustzijn van mensen te vergroten en hun te inspireren. Tevens wil ik hen uitnodigen om het pad van liefde, verbinding en creatie te ontdekken en te bewandelen. Of ik nu Psychodynamische therapie sessies, Sjamanisme of coaching bied, als een rode draad komen deze aspecten terug in mijn zijn en in mijn werk. De uitdaging ligt in het hier en nu te zijn, in Isness.” 

 

“Samenwerking is voor mij een sleutelwoord om mijn missie te vergroten in de wereld. Samen kennis delen en uit te dragen door elkaar het podium te gunnen om met als doel elkaar aan te vullen. Dit doe ik bijvoorbeeld met Mark tijdens een APK-sessie, alsook tijdens zweethut-ceremonies of andere  sjamanistische workshops. In mijn werk staan onderwerpen centraal zoals het ontplooien van de vrouwelijk kern, polariteit aantrekken in relaties, liefde, spiritualiteit en geaardheid.” 

 

 

Bekijk mijn website