Coaches relatie-APK

Mark van Breemen

mark-van-breemen-de-relatie-apk

 

“Ik ben Mark, gediplomeerd coach. Ik geef trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling, zowel persoonlijk als voor teams. Naast mijn eigen trainingen werk ik ook regelmatig samen met mijn vrouw en levenspartner Karina. We wonen in een fraaie oude boerderij in het idyllische Drentse Westdorp. Hier hebben we onze eigen workshopruimte. 

 

“Ik heb veel ervaring met het thema mannelijkheid en vrouwelijkheid. Het is mijn streven om vooral mannen meer te verbinden met zichzelf. Om hun gevoel te stimuleren zodat ze krachtiger in het leven én in hun relatie te staan. Hoe ik dat aanpak en waar ik me op richt, kun je lezen op mijn eigen website." 

 

Bekijk mijn website

KARINA DIEMER-VAN BREEMEN

 

“Mijn naam is Karina, gelukkig getrouwd met mijn mooie man Mark. Tevens gek op mijn twee prachtige kinderen Tara en Thomas. Mijn missie is om het bewustzijn van mensen te ver-groten en te inspireren. Tevens wil ik hen uitnodigen om het pad van liefde, verbinding en creatie te ontdekken en te bewandelen. Of ik nu Psychodynamische therapie, Sjamanisme of coaching bied, als een rode draad komen deze aspecten terug in mijn zijn en in mijn werk. De uitdaging ligt in het hier en nu te zijn, in Isness.” 

 

“Samenwerking is voor mij een sleutelwoord om mijn missie te vergroten in de wereld. Samen kennisdelen, uitdragen door elkaar aan te vullen. Dit doe ik bijvoorbeeld met Mark tijdens een APK-sessie, alsook tijdens zweethut-ceremonies of sjamanistische workshops. In mijn werk staan onderwerpen centraal zoals het ontplooien van de vrouwelijk kern, polariteit aantrekken in relaties, liefde, spiritualiteit en geaardheid.” 

 

 

Bekijk mijn website