Schrijf je in voor het introductie weekend

de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-

Herken je het dat alle tijd wordt opgeslokt door het gezinsleven, door werk, een verbouwing, sociale verplichtingen en het huishouden? Jullie week is volgepland en dan staat er in het weekend ook nog een verjaardagsfeestje, bezoek aan de (schoon) ouders, boodschappen doen en bijvoorbeeld sporttraining in de agenda. Misschien heerst het gevoel dat je wordt geleefd in je relatie, in plaats van dat je je relatie leeft.

 

VERDIEPING

We beginnen met verbinden op 3 gebieden tussen jullie als stel:  hart, hoofd, en seksualiteit. We benaderen dit vanuit de twee polen van mannelijke en vrouwelijk energie en hoe deze twee in jullie beide werken als krachten die kunnen zorgen voor aantrekking of juist afstoting. En hoe je hiermee kunt spelen om liefde en aantrekking te kunnen laten stromen. 

 

Verder zetten we communicatie als tool in voor het vergoten van je eigen bewustzijn, waarin verlangens en behoeftes kunnen worden ontdekt en uitgesproken. Kortom het ontdekken van jouw liefdestaal en die van je partner.

 

Dit weekend is voor iedereen toegankelijk: van prille liefdes tot partners die al jaren samen zijn en vormt de basis voor de gehele jaartraining:

 

DOEL liefdesjaartraining

Het doel van de jaartraining is om relaties naar een hoger niveau te brengen, waardoor jij en je partner samen blij en verbonden naar huis gaan en sex + liefde kunnen transformeren naar magie. Wij geven jullie tools om dit gevoel aan te boren en te kunnen blijven voeden.

 

De oefeningen die wij geven doe je met je eigen partner in een omgeving die veilig is om je kwetsbaar op te stellen. Kwetsbaarheid is zelfs een van de sleutels voor meer verbinding met jezelf en je partner. 

 

Coaches

Mark van Breemen en Karina Diemer geven de workshops en zijn gediplomeerde relatie- en bewustzijn coaches. Ze werken met technieken vanuit lichaamsgerichte therapie, tantra en sjamanisme en zijn geïnspireerd door spirituele leraren zoals David Deida, John Hawken en Alan Lowen, bij wie ze ook zelf in training zijn geweest. Lees hier meer over hun achtergrond en werkwijzen. Lees meer over Mark en Karina.

Schrijf je in voor het introductie weekend

Brink 9 9534 PB Westdorp
750,00
prijs all-in per koppel
MARK VAN BREEMEN & KARINA DIEMER - VAN BREEMEN
7 jul - 18:30 t/m 9 jul - 16:30
+
    • de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-oktober-2020
    • de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-
    • de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-

Gerelateerde workshops

Jaartraining Liefde + Sex = Magie