Schrijf je in voor Relatie-APK 1

de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-

Mark en Karina ‘sleutelen’ in dit weekend met jou en je partner aan je relatie om te kijken of jullie samen door de APK heen komen. Dit weekend is voor iedereen toegankelijk: van prille liefdes tot partners die al jaren samen zijn. Er is ruimte voor maximaal ZES stellen. 

 

VERDIEPING

Herken je het dat alle tijd wordt opgeslokt door het gezinsleven, door werk, een verbouwing, sociale verplichtingen en of het huishouden? De week is volgepland en staat er in het weekend ook nog een verjaardagsfeestje, bezoek aan de (schoon) ouders, boodschappen doen en bijvoorbeeld sporttraining in de agenda. Misschien heerst het gevoel dat je wordt geleefd in je relatie, in plaats van dat je je relatie leeft. Geef je relatie eens een boost en voel je weer verbonden en of begrepen met je partner. Ga samen op zoek naar verdieping.

 

Ontdek tijdens onze driedaagse relatie-APK hoe het staat met jullie ‘oliepeil’, in hoeverre het vervangen moet worden en wat ervoor nodig is om de olie op peil te houden. 

 

DOEL RELATIE-APK

Het doel van een relatie-APK is om relaties naar een hoger niveau te brengen, waardoor jij en je partner blij samen naar huis gaan. Hierbij krijgen jullie tools om dit zo te houden. Hiervoor is het nodig je open te stellen voor jezelf en elkaar. Je stelt je kwetsbaar op en toont tegelijkertijd fysieke en innerlijke kracht. En je bent bereid om persoonlijke verhalen te delen. Het is dus geen weekend voor watjes, want het kan confronterende situaties opleveren. Het sleutelwoord hierbij is veiligheid. En dat bieden Mark en Karina volop. Al deze elementen zijn gelinkt aan hoofd, hart en lust. 

 

Coaches

Mark van Breemen en Karina Diemer geven de workshops en zijn gediplomeerde relatie- en bewustzijn coaches. Ze zijn geïnspireerd door spirituele (liefdes) goeroes zoals David Deida, John Hawken en Alan Lowen, bij wie ze ook zelf in training zijn geweest. Ook volgen en geven ze afzonderlijk workshops over mannen en vrouwen, seksualiteit en zweethutten. Lees hier meer over hun achtergrond en werkwijzen. Lees meer over Mark en Karina.

Schrijf je in voor Relatie-APK 1

Brink 9 9534 PB Westdorp
635,00
MARK VAN BREEMEN & KARINA DIEMER - VAN BREEMEN
30 apr - 19:00 t/m 2 mei - 16:30
+
    • de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-oktober-2020
    • de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-
    • de-relatie-apk-mark-van-breemen-karina-diemer-

Gerelateerde workshops

Schrijf je in voor Relatie-APK 1 Verkort

Heb je nog geen APK 1 gedaan, maar wil je wel in maart meedoen met APK 2? Dan kun je op 11 maart beginnen met een verkorte APK 1 om 19.30 voor € 250 e

Schrijf je in voor Relatie-APK 2

Relatie-APK 2

Na de eerste kennismaking en het verversen van het oliepeil tijdens APK 1, is het wellicht tijd voor verdere verdieping. Nu jullie als stel in dezelfd